top of page

Kontorfellesskap gir mange fordeler



Kontorfellesskap med andre bedrifter gir mange fordeler. Nordlysbyen Eiendom forvalter en rekke eiendommer på Alta Sentrum. Dette skaper muligheter for samarbeid og fellesskap på tvers av bransjer i byens næringsliv.

Et nytt bekjentskap i næringslivet i Alta er Inventum Finnmark AS. Selskapet yter et fullservicekonsept med hovedfokus på bedriftsmarkedet, og tilbyr et bredt spekter av produkter for kontorhverdagen, alt fra kontorrekvisita til møbler, teknologi og interiørløsninger. 

Fra lokalet i Løkkeveien 33 skal nyansatte Rune Stamnes ha ansvar for selskapets relasjonsbygging og salg for markedet i hele Vest-Finnmark. Lokalet er leid fra Nordlysbyen Eiendom, og hele lokalet er fylt opp med utstillingsmodeller på ulike typer produkter som Inventum Finnmark har i sin produktkatalog - alt fra kaffemaskin, kontorutstyr, sittegrupper og møteromsinnredninger. 

Men Stamnes slipper å sitte alene i de innbydende lokalene. Fra utleiers side er nemlig lokalet tilpasset et større kontorfellesskap - og både IKT Alta og FEBER var allerede “husvarme” i lokalene da Stamnes entret lokalet, og fylte opp den siste ledige kontorstolen på vegne av Inventum Finnmark.

“Jeg er glad for at jeg blir en del av et kontorfellesskap”, sier Stamnes. “Kontorfellesskapet gir oss alle sammen fordeler både rent sosialt i arbeidshverdagen, men dette vil garantert også gi fordeler med økte nettverksmuligheter”.




Rune Stamnes går fra idrett til å levere alt til kontoret, og har sparket i gang Inventums satsing i Alta.


Sondre Andersen fra markedsbyrået FEBER supplerer; “Helt enig! Kontorfellesskap med andre selskaper gir muligheten til å utveksle ideer, erfaringer og kontakter. Kunnskap som kan føre til samarbeid på tvers av bransjer, og til og med åpne for nye forretningsmuligheter. Vi har jo allerede sendt noen “leads”, og har hatt noen mindre oppdrag og leveranser selskapene imellom”.

Å velge et kontorfellesskap fremfor å ha kontor alene gir også kostnadsbesparelser. 

“Alt av felleskostnader kan jo deles på tre istedenfor å ta kostnaden alene. Vi trenger eksempelvis ikke tre abonnement på internett” sier Ørjan Bie-Nilsen fra IKT Alta med et smil. “Kontorfellesskapet gjør dessuten at vi har tilgang på fasiliteter som kjøkken og møterom. Dette ville man neppe hatt om man hadde kontor alene”, legger han til.

Trekløveret er samstemt på at kontorfellesskap gir et mer sosialt og inspirerende arbeidsmiljø, med økte nettverksmuligheter og kostnadsbesparelser enn hva alenekontor ville gitt dem. Alle er svært godt fornøyd med Nordlysbyen Eiendom som utleier, og at Nordlysbyen Eiendom stiller med et eget driftsteam for å sørge for at den byggtekniske hverdagen for alle leietakerne skal være så enkel som mulig.

Ønsker din bedrift å utforske fordelene som kontorfellesskap kan gi? 

Vi i Nordlysbyen Eiendom har blant annet ledige næringslokaler i Markveien 14. Her finnes kontorløsninger som kan tilpasses, slik at flere bedrifter kan inngå i et større kontorfellesskap. Ta kontakt med oss for å se på mulighetene!


147 visninger
bottom of page