top of page

Stolt sponsor for lokale utøvere som setter Alta på kartet!




Vi i Nordlysbyen Eiendom har et bredt spekter av sponsoravtaler, der hovedfokuset er på vårt konsept "Sammen for byen". Vårt hovedfokus er sponsorater som har et lokalt og bredt nedslagsfelt.


Vi ønsker også å bidra til at lokale og dyktige unge idrettsutøvere kan utvikle seg på nasjonalt og internasjonalt nivå. Nordlysbyen Eiendom er derfor også stolte sponsorer til syklisten Tim Edvard Pettersen og styrkeløfteren Elisabeth Håkonsen.  


Tim Edvard Pettersen er en syklist som har gjort seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt med sterke resultater. Tim har oppnådd sølv i U23-NM i landeveisritt, og er regjerende Norgesmester på sprintdistansen på banesykling. Tim er Norges raskeste syklist på bane akkurat nå. I begynnelsen av oktober 2024 satte han ny offisiell norsk rekord med 10,27 sekunder på en runde. På fartsetapper som dette holder Tim en imponerende hastighet på over 70 km/t på rundene rundt velodromen. Gjennom sterke resultater har Tim etablert seg som en av de mest lovende syklistene i sin generasjon, og han fortsetter å bygge sin sykkelkarriere basert på harde treninger og målrettede prestasjoner. Tim sitt mål er deltagelse med det norske flagget på brystet under Olympiske Leker i Los Angeles i 2028.





Elisabeth Håkonsen har etablert seg som en av Norges ledende styrkeløftere i de vektklasser hun har konkurrert, med en rekke imponerende resultater i nasjonale og internasjonale konkurranser. Elisabeth har flere NM-gull, gull i Nordisk mesterskap, og er regjerende verdensmester i benkpress i juniorklassen. Elisabeth har en ekstrem sterk dedikasjon til styrkeløft, og hennes egne ambisjoner og målfokusering er usedvanlig sterke. “Jeg skal bli Verdensmester”, var noe av det første Elisabeth sa til oss på det første sponsormøtet vi i Nordlysbyen Eiendom hadde med henne. Da overbeviste hun oss. Etterpå overbeviste hun resten av verden.

Vi i Nordlysbyen Eiendom er stolte av å være sponsor for lokale unge idrettsutøvere som utvikler seg, og gjør seg bemerket på både nasjonalt og internasjonalt nivå. Vi liker store ambisjoner, vi liker sterk gjennomføringsevne. Tim og Elisabeth bidrar sterkt til #SammenForByen - og som stolt sponsor gleder vi oss stort til fremtiden!


32 visninger
bottom of page